Leveringspolitikk

Vår Leveringspolitikk er fastsatt for å forklare deg, som kunde, hvordan vi tilbyr våre tjenester på våre nettsider.

1- OFFISIELLE-ESTA.NO er en privat, tredjeparts ESTA søknads byrå, og det er ikke på noe vis tilknyttet de amerikanske myndigheter.

2- Tjenester som tilbys:

  • ESTA Visa Waiver søknadsregistrering og behandling.
  • Behandling og statusoppdatering samme dag.
  • Bekreftelse på reisetillatelse tilsendt på e-post
  • Oppdateringer på søknadstatus og statuskontroll i 2 år fra ESTA-autorisasjonen ble mottatt.
  • 24/7 ESTA kundestøtte over e-post og telefon. 

3- OFFISIELLE-ESTA.NO garanterer ikke at søknader vil bli akseptert, vi bare behandler kundens søknadsinformasjon og legger dette inn i ESTA’s CBP-system. 

4- Kunden er ansvarlig for å gi gyldig og korrekt søknadsinformasjon, OFFISIELLE-ESTA.NO er ikke ansvarlig for eventuelle avviste søknader på grunn av ugyldige eller uriktige opplysninger levert av kunden.

5- Når søknadsinformasjonen er innsendt vil OFFISIELLE-ESTA.NO bruke 24 timer på å behandle søknaden og på å gi en statusoppdatering til kunden. Ingen klager blir akseptert for at bekreftelse på reisetillatelse ikke sendes før 24 timer etter at informasjonen blir sendt inn av kunden. Kunden har rett til å klage når de ikke har mottatt en bekreftelse eller statusoppdatering etter 24 timer. 

6- Søknader kan bli satt på vent av CBP for multippel grunn, i disse tilfellene en kundebehandler vil kontakte kunden for å koordinere en mulig løsning. Samme sak hvis søknaden blir avslått.

7- Tjenestene som tilbys her gjelder for innsending av ESTA-søknader. Pris for søknadsbehandling inkluderer alle tjenestegebyrer (inntil $77), avhengig av hvor søkeren søker fra. Vi har ingen tilknytning med USAs regjering eller ambassade. Behandlingsgebyret inkluderer $21 for regjeringens ESTA-utstedelse. Du kan søke direkte via https://esta.cbp.dhs.gov/esta/Ved å kjøpe våre tjenester godtar kunden å betale en serviceavgift for dataregistrering samt prosesseringsavgift som inkluderer e $21 gebyr som betales av OFFISIELLE-ESTA.NO på hans/hennes vegne til Customs and Border Protection (CBP), og amerikanske myndigheter, for ESTA’s systemavgift.

8- Kunden gir også eksplisitt fullmakt til å la OFFISIELLE-ESTA.NO administrere hans/hennes søknadsdata og søke på hans/hennes vegne i CBP ESTA-systemet. Ifølge våre retningslinjer for personvern og CBP personvernerklæring på: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/html/privacy.htm

9- Kunden sertifiserer at han/hun har rett til - og er juridisk autorisert til - å betale med registrert bankkort. OFFISIELLE-ESTA.NO vil belaste det registrerte bankkortet med en totalsum og er ikke ansvarlig for noen ulovlig bruk av kredittopplysninger registrert av kunden.

Når vår ekspressbehandling er fullført på samme dag, inkludert helger og helligdager, vil vi utelukkende levere produktet til deg via e-post.

Vi anbefaler sterkt at du legger til vår e-postadresse orders@official-esta.com i din godkjentliste for å sikre at vår e-post ikke blir avvist på grunn av overfylt innboks. 

PDF-filer kan leses ved å benytte Adobe reader som er gratis å laste ned.

Hvis du har spørsmål angående vår leveringspolitikk kan du kontakte oss via e-post (support@official-esta.com). Vi vil svare i løpet av 24 timer.

Vår Tjeneste anses fullført når det sendes til deg på e-post. Vi anbefaler at du tar en utskrift av din reisetillatelse siden enkelte flyselskaper kan kreve å se kopi av tillatelsen ved innsjekking.