Visum til Florida

Publisert: Jun 17, 2019, Redigert: Nov 09, 2019 | Tags: USA Visa Søknad, USA Visa Krav, USA Visa

Introduksjon

Artikkelen nedenfor gir informasjon om anskaffelse av et visum til Florida, eller et visumfritak for Florida.

Florida er en stat for strandelskere. Staten har over 965 «strand»-kilometer. Den avslappende atmosfæren og det behagelige klimaet gjør staten til et godt reisemål for feriereisende.

Miami er en hot-spot for turister, da den konstant er vertskap for arrangementer fra profesjonelle idrettslag til musikalske show, så vel som enkelte andre severdigheter. Det populære Miami Beach-området er også et område hvor turister nyter solen og spiser på de fine restaurantene langs kysten. Andre populære byer inkluderer Orlando, hjem til Disney World, Fort Lauderdale, hjem til populære strender så vel som Key West, en populær øy i Floridastredet, omtrent 4-timers kjøretur fra Miami.

Individer som ønsker å besøke staten må anskaffe seg et visum til Florida, eller et visumfritak for Florida, avhengig av formålet med besøket deres, så vel som landet de er statsborgere av.

Visumfritaksprogrammet (VWP)

Visumfritaksprogrammet (VWP) tillater borgere av deltagende land (på dette tidspunktet 39) å besøke Florida uten et visum for opphold på 90 dager eller færre. Kandidater må være kvalifisert til å benytte seg av VWP, og ha en legitim Electronic System for Travel Authorization (ESTA)-autorisasjon før sin avreise til Florida med fly eller båt. Du må oppfylle de fleste av de følgende betingelsene for å være kvalifisert for ESTA:

  • Reiseformålet må være tillatt på visum
  • Forretninger
  • Turisme
  • Reiseformål ikke tillatt under visumfritaksprogrammet

Turistvisum/Besøksvisum

Hvis du ikke er kvalifisert for en ESTA, kan du være kvalifisert for å søke om et visum i «B»-kategori for Florida. B2-visum utstedes for turismeformål, B1-visum for forretningsformål. Det er også et B1/B2-besøksvisum, som kan brukes for både forretnings- og turismeformål. Her er stegene for å søke om et visum i B-kategori:

  • Fullfør den nettbaserte visumsøknaden (DS-160)
  • Sett opp intervjuet ditt på den amerikanske ambassaden
  • Betal søknadsgebyret for DS-160 (160 USD)
  • Samle påkrevd dokumentasjon
  • Frivillig: samle ekstra dokumentasjon som viser din intensjon om å forlate Florida etter besøket ditt; og
  • Delta på ambassadeintervjuet ditt

Hvis din søknad om visum er godkjent, vil visumet ditt bli utstedt.

Hvis du har pass fra et visafritatt land som Storbritannia, Irland, Australia, New Zealand eller andre vesteuropeiske land og ønsker ESTA for turist-, forretnings-, medisinske eller transittformål, begynn på søknaden, eller besøk Vanlig stilte spørsmå for å lære mer om ESTA

Søk om ESTA

Dele

FacebookTwitterYoutube

Søk om ESTA

ESTA er en obligatorisk reiseautorisasjon for besøkende til USA enten via sjøveien eller med fly for turistformål.

Søk om ESTA

Tweets