Å betale for ESTA

Publisert: Nov 18, 2019, Redigert: Nov 18, 2019 | Tags: VWP, ESTA-betaling

Introduksjon

Betaling for en ESTA må fullføres på nett innen syv dager etter at søknaden er sendt inn, ellers vil søknaden utløpe og en ny søknad må sendes inn. ESTA-søknader vil ikke bli behandlet før betaling er utført for hver søknad.

Betalingsmetoder

Å betale for ESTA kan gjøres ved å bruke et utvalg av betalingsmetoder. Metodene for tiden akseptert er: Visa® Debit, Visa® Credit, MasterCard® Debit, MasterCard® Credit, American Express®, Discover®, Diner’s Club, Maestro® eller JCB®. Betalinger kan kun utføres på nett, det er dermed ikke noe alternativ for å betale over telefonen, eller via sjekk eller bankoverføring.

Betalingssikkerhet

Betalinger behandles i samsvar med det internasjonale regelverket for Standard Payment Card Industry – Data Security Standard (PCI-DSS) fastsatt av de større kortbetalingsselskapene for å beskytte sine klienters personlige opplysninger. All informasjon overført fra din nettleser til nettstedet for betaling gjøres gjennom en sikker og kryptert HTTPS-tilkobling. Ingen kortinformasjon vil bli lagret av dette nettstedet.

Betalingsfeil

Feil ved betaling av ESTA kan oppstå av diverse grunner, slik som et ugyldig kort eller faktureringsinformasjon, behandlingsfeil fra bankens eller kredittkortselskapets side, eller avvisning av en annen grunn. Søkere kan oppleve betalingsfeil relatert til tekniske problemer med ESTA-behandlingsnettstedet eller sin egen nettleser, datamaskin, eller leverandør av internett. Hvis du mottar en betalingsfeil og har sjekket informasjonen oppgitt i feltene på betalingsskjemaet, forsøk å bruke et annet betalingskort, eller å overføre midler til banken din eller ved en betaling til kredittkortkontoen din. Alternativt, hvis du fortsatt opplever betalingsfeil, kontakt kredittkortselskapet ditt eller banken din, ved å bruke kontaktdetaljene på baksiden av kreditt- eller debetkortet, for mer informasjon om å løse problemet.

Oppdateringer av din ESTA-søknad etter betaling

Når betaling er innsendt for en ESTA-søknad, er de eneste feltene som kan redigeres adressen for opphold i USA og kontakt e-postadressen til søkeren. Søkere bør derfor gå nøye gjennom søknaden sin før innsending av betaling. I tillegg kan passnummeret og det passutstedende landet ikke endres på noe tidspunkt etter at en søknad har blitt innsendt, selv før betaling. Hvis en søker gjør en feil i disse feltene, må de sende inne en ny søknad med det korrekte passnummeret eller passutstedende landet. Søkere bør også være oppmerksomme på ytterligere betingelser for oppdatering av en ESTA-søknad.

Konklusjon

Å betale for en ESTA innen 7 dager etter å sendt inn søknaden sikrer at du ikke vil kaste bort tiden med å fylle inn en ny søknad. Siden det kan ta opptil 72 timer å godkjenne søknader, bør søkere søke i god tid før deres avreise til USA.

Hvis du innehar et pass fra et kvalifisert visumfritaksland og ønsker å skaffe deg en ESTA for turist-, forretnings-, medisinske eller transittformål, start søknaden din, eller besøk Vanlige spørsmål for å lære mer om ESTA.

Søk om ESTA

Dele

FacebookTwitterYoutube

Søk om ESTA

ESTA er en obligatorisk reiseautorisasjon for besøkende til USA enten via sjøveien eller med fly for turistformål.

Søk om ESTA

Tweets